header photo

Ida-Virumaa peatreeneri-loto

Viimase aja sündmusi ja arenguid arvestades on Ida-Virumaa jalgpalli eliit välja töötanud uue hasartmängu klubijuhtidele. Osaleda võivad klubijuhid, kellel hetkel puudub peatreener, aga puhtalt hasardi pärast võivad selles osaleda ka klubijuhid, kes mingil seletamatul põhjusel on oma klubi peatreeneriga rahul.

Mäng iseenesest on väga lihtne – kuulutatakse välja konkurss klubi peatreeneri kohale, istutakse kandidaatidega koos maha ja vastavalt nende jutule märgitakse juuresoleval lotokaardikesel ristidega teemad, mida treenerikandidaat oma vestluses puudutab.

Kui kandidaadi vestluse jooksul on mängur täitnud vähemalt pooled ruudukesed, võib kandidaadi rahuliku südamega saata endale uut klubi otsima. Kui vestluse jooksul on täidetud kõik ruudukesed (BINGO!), siis on mõistlik kandidaat üle anda vastavale meditsiinilisele personalile.

Juuresoleva bingoruudustiku autoriks on Narva Transi arst, doktor Valeri Kozlov. Edu Transile uue peatreeneri otsinguil.


Tõlge
:

1. Olen loonud süsteemi… Olen välja töötanud…
2. On vaja ehitada üles klubi püramiid lastest professionaalideni
3. Minu algoritm panduna taktikalistesse liikumistesse…
4. Eurokarikateks valmistan meeskonna ette.
5. Ma annan endast kõik ja 4 kuu pärast hakkab meeskond mängima.
6. Lihastegevuse energiatagavuse tsoonid…
7. Pole minu ideedele väärilisi teostajaid…
7a – ma vaatasin läbi videomaterjali ning kinnitan, et vajalik on kõikidesse liinidesse tugevdusi leida
7b – kuidas ma neile taktikat selgitan, kui nad joosta ei taha
7c – need mängijad ei ole minu koormusteks valmis
7d – selleks, et standardolukordi treenida, on vaja täideviijaid, aga need saavad ainult pooltel kordadel pallile pihta
8. Minu ettevalmistusmeetodid…

 

Lisa kommentaar