header photo

Kas Island näeb õudusfilmi “Saag”?

Kuidas esineb Kaimar Saag? Foto: Hanna Odras

Kuidas esineb Kaimar Saag? Foto: Hanna Odras

Magnus Pehrsson on viimased päevad Eesti A-koondise treeningutel rõhku pannud rünnakutele. Sõprusmänguks Islandiga on ründevalikus Henrik Ojamaa, Albert Prosa, debütant Hannes Anier ning pikalt koondisest eemal olnud Kaimar Saag.

Juba 2008. aastal Taani mängima pääsenud Saag on alates sellest ajast tõsisemalt ka koondises figureerinud. Viimased kaks aastat pole mees aga vigastuse tõttu kordagi koondise sinist särki selga ajanud. Millisena ta naaseb? Kuhu on Saag kahe aastaga mänguliselt arenenud? Kas Eesti koondis hakkab lõpuks väravaid lööma ning kas Saagil on selles oma roll? Seni on tal koondise eest kirjas küll vaid kolm tabamust 43 mängust, kuid oma teise lõi ta Fääri saarte vastu kuulsusrikkas mängus, kus Eesti lõpuhetkedel kaotusseisu võiduks pööras.

Kas Viljandist pärit 25-aastane noormees korraldab Fääride naabritele islandlastele mälestusväärse õudusfilmi, kuuludes ise peaosasse?

Teine küsimus, mis enne  õhtust lahingut Islandiga on, on see, kas A-koondis saab täna kahe liikme võrra rikkamaks? Levadia vasakkaitsja Artur Pikk ja hetkel klubita ründaja Hannes Anier on nimekirja pääsenud ja ootevalmis.

Omaette teema on veel see, kuidas peab Eesti kaitse vastu pärast seda, kui on rõhku pandud rünnakule. Islandi vastu oodatakse teravust rünnakul, kuid kas kaitse jääb unarusse või peab ohtlikutele vastastele vastu?

2 vastust postitusele: “Kas Island näeb õudusfilmi “Saag”?”

 • United ütleb:
  4. juuni 2014 kell 19:05

  Kui ohtlikuks saab, siis võibolla Islandi värava taga istuvatele fännidele või staadioni kõrval jalutavatele paarikestele

 • Valdis ütleb:
  18. juuni 2014 kell 18:17

  Laenud 99999999999999999-22222222222222222222222222222222222222222222 euro. Garantii laen. Laenu saaad 3-4 aastaks indressika 500-1000 %. mina ei tea kuidas sina selle laenu tagasi maksad, aga siisgi on see eesti parim lean.
  Waata miee kotulehte laenupeded.rus

 

Lisa kommentaar

Autor

 • Kasper Elissaar Kasper Elissaar
  Töötan Soccernetis juba 2008. aastast ning minu südant valutab peaasjalikult Eesti jalgpall. Jälgin hoolega kodukamaral toimuvat, eestlaste tegemisi mujal, aga ka välismaa vutti, millest esimestel aastatel rohkem kirjutasin. Seega lugusid võib mult oodata igast valdkonnast, mis on päevakajaline või lihtsalt hinge läheb.

Autori postitused

Teema postitused